Ballon Bleu De Cartier: ympyrän uusi ulottuvuus

9.4.2021

Kelloteollisuus on tunnettu klassikoista. Klassikot antavat inspiraatiota, ne muovaavat tyylejä, sekä luovat keskusteluja kiinnostuneiden keskuudessa. Ballon Bleu de Cartier on yksi näistä sveitsiläisen kelloteollisuuden klassikoista, vaikka kello on ollut olemassa vasta vuodesta 2007 on siitä tullut yksi tunnistettavimmista kellomalleista tällä alalla.

“The Blue Bubble,” Ikoninen muoto muodon sisällä. Harva olisi uskonut, että ympyrän muodon voi suunnitella tällä tavalla uudestaan. Nuppi  on funktionaalinen ja helppo käyttää tuoden turvaa käyttäjälleen.

Ballon Bleu de Cartier:n kuori koostuu etu- ja takakannen kuperasta muodosta mikä on erittäin mukava käyttää ranteessa tai ihailla kämmenellä. Muotoa rikkoo saman muotoinen nuppi, joka on suojattu kuorirakenteen sisään ja viimeistelty sinisellä kivellä. Tätä yksityiskohtaa kutsutaan nimellä ”Blue Bubble”. Tämä integraatio kuoren sisään vähentää sitä mahdollisuutta, että käytössä nupin saisi vahingossa auki. Mallia on saatavilla eri koneistotyypeillä, useassa koossa, rannekevaihtoehdoissa, sekä kuorimateriaaleissa. Cartier on luonut ympyrän muotoon uuden ulottuvuuden ja täten sementoinut Ballon Bleu de Cartier:n klassikkojen kirjoihin.

Tervetuloa tutustumaan Ballon Bleu de Cartier -malleihin meillä!