Breguet esittelee uuden 2019 malliston

17.5.2019

 

2019 Classique Grandes Complications-mallisto toivottaa tervetulleeksi Classique Tourbillon Extra-Plat 5395-mallin, joka on kokonaisuudessaan läpileikattu, eli skeleton-koneistolla. Hanke, joka on niin teknisesti kuin taiteellisesti vaativa ja sen painotus on kellosepän käsityöosaamisessa.

Classique- mallisto esittelee uuden naisellisen version helmiäistaululla. Miesten mallisto saa uutuuden Breguet’n sinisellä grand feu– emalitaululla.

 

 

Breguet’n kellotalo omistaa myös uuden Marine-malliston nykypäivän naislöytöretkeilijöille, inspiraationaan valtameret. Uudessa guilloche- kuvioidussa “marea”-kellotaulussa on vangittu meren aaltojen liike. Kuvio herää eloon erityisen herkällä materiaalilla helmiäisellä, joka koristaa sekä kellotaulua, että koneiston vetopainia tässä mallistossa.

 

 

Uudelleenluotu modernilla kosketuksella, Reine de Naples saa kaksi uutta värivaihtoehtoa. Ensimmäistä koristaa sininen lakkaus yhteensopivalla denim- rannekkeella. Muistuttaen tähtitaivasta, kellotaulu erottuu joukosta sen syvillä sinisillä ja turkooseilla sävyillä. Efektin saavuttamiseksi artesaani asettaa ripauksen kirkasta lakkaa vielä märälle tummalle materiaalille. Toinen malli saa värikseen ripauksen karmiininpunaista. Breguet Arabic-numerot näyttäytyvät granaatin punaisina valkoista helmiäistä vasten yhteensopivalla alligaattorirannekkeella.