BVLGARI Aluminium tuo luksuksen käden ulottuville

21.10.2022

BVLGARI Aluminium on roomalaisen luksusmerkin persoonallinen sporttikellomallisto, jonka hintalappu on poikkeuksellisen houkutteleva.

Vuonna 1998 lanseeratun Bvlgari Aluminium -kellomalliston nykyinen sukupolvi esiteltiin elokuussa 2020 Geneva Watch Days -tapahtumassa, jonka jälkeen sitä on täydennetty mm. GMT-kellomallilla. Malliston tekee kiinnostavaksi kaksi seikkaa, joista persoonallisen leikittelevän muotokielen lisäksi nostamme esille hintaluokan. Aluminium edustaa Bulgarin edullisinta päätä tarjoten oivallisen pääsyn luksusmerkkiin noin kolmella tuhannella eurolla.

BVLGARI Aluminium

Aluminium-kellomallisto sijoittuu valmistajan BVLGARI BVLGARI -päämalliston alle, jonka tunnusomainen piirre on kellonkehää kaksi kertaa kiertävä BVLGARI-teksti. Siinä missä päämalliston kellot on tehty teräksestä tai kullasta, käytetään Aluminium-malleissa nimensä mukaisesti alumiiniseosta.

Kuvan Bulgari Aluminium -kello painaa vain 71 grammaa.

Katso tuote Bvlgari Aluminium 103382

Aluminium-malliston 40 millimetrin kokoinen ja sadan metrin vesitiiviyden takaava kellonkuori on tehty kevyestä alumiiniseoksesta. Kellon takakansi on puolestaan titaania ja titaaninen kellonkehä on päällystetty kumilla. Ranneke on kumia ja ne on kiinnitetty kelloon titaanisilla ruuveilla, joten kokonaisuus on ranteessa erittäin kevyt.

BVLGARI tunnetaan omista ohuista koneistoistaan, mutta Aluminium-mallistossa on käytetty mallista riippuen ETA:n tai Sellitan automaattikoneistoja. Tällä on osaltaan saavutettu kellojen kiinnostava, noin kolmesta tuhannesta eurosta alkava hintataso, jonka yläraja kulkee kronografin reilussa neljässä tuhannessa eurossa.

BVLGARI Aluminium on kaikin puolin viimeistelty ja laadukas kokonaisuus.

Kelloihin pääset tutustumaan Helsingin myymälöissämme.