Chopard Alpine Eagle

14.4.2022

Ikoninen muotoilu

Hienostunut, vakuuttava ja sporttista eleganssia henkivän Alpine Eagle -kellosarja on saanut inspiraationsa Alppien vuoristosta ja sen vahvoista, majesteettisista kotkista. Teema toistuu niin muotoilussa, kuin tarinassa tuoteperheen takana.

Kellotaulu

Kellotaulun rohkea ja näyttävä kuviointi herättää eloon kotkan iiriksen ja osoittimet muistuttavat petolinnun sulkia.

Ranneke

Hienovaraisesti kapeneva Alpine Eagle -ranneke koostuu harkkomaisista paloista, joiden keskiosan korostettu pala muistuttaa kotkan elinympäristöstä, vuoristosta.

Chopard Lucent Steel A223

Chopard Lucent Steel A223 -teräs on erittäin kestävä, antiallergeeninen ja naarmuja vastustava materiaali. Chopard Lucent Steel A223 kehitettiin erityisesti Alpine Eagle -mallistoa varten. 

Kronometrikoneistot

Alpine Eagle -mallistossa on neljä automaattikoneistoa, jotka Chopard on kehittänyt omilla kelloseppien työpajoillaan. Koneistot on testannut ja kronometrisertifioinut Swiss Official Chronometer Testing Institute.

Chopardilla on vahva halu lähestyä kestävää kehitystä ja eettisyyttä. Alpine Eagle juhlistaa Chopardin yhteistyötä Eagle Wing Foundationin kanssa, jonka yksi perusajajäsen onkin Chopardin Karl-Friedrich Scheufele. Säätiö on perustettu suojelemaan Alppien luontoa ja ympäristöä.