Kaksi uutta OMEGA-kellomallia Tokion 2020 kesäolympialaisiin

23.8.2019

Olemme alle vuoden päässä Tokion vuoden 2020 kesäolympialaisten alkamisesta! Lähtölaskennan alkaessa myös jännitys kasvaa ja tapahtuman juhlistamiseksi Omega on julkistanut kaksi uutta Tokyo 2020 Limited Edition-kelloa.

Omega on ollut olympialaisten virallinen ajanottaja jo 28 kertaa vuodesta 1932 lähtien. Historian parhaimpien urheilijoiden unelmien kirjaamisen lisäksi kellovalmistaja on luonut ja kehittänyt useita urheilun maailman hienostuneimmista ajanottolaitteista. Ensi kesänä, 24. heinäkuuta Tokiossa, Omega palaa ylpeänä ajanottokellon taakse 29:ttä kertaa.

 

Seamaster Planet Ocean Tokyo 2020 Limited Edition

Jokainen olympialaisten isäntämaa tuo oman ainutlaatuisen kulttuurillisen tuulahduksen tapahtumaan ja Japani ei ole tässäkään poikkeus! Omega onkin luonut uudet Seamasterin mallit aidolla Japanilaisella hengellä, kunnioittaen isäntämaata.

39.mm:n teräskuorisen kellon kehä on valkoista keraamia OMEGA Liquidmetal™-sukeltajanasteikolla. Kunnioituksena ensi vuoden olympialaisille, numero 20 kellonkehällä on korostettu punaisella.

Kiillotettu valkoinen keraamitaulu jatkaa Tokio-teemaa “lollipop”-sekuntiviisarilla. Viisarin pää on lakattu punaisella pisteellä, edustaen kauniisti Japanin lippua. Kellon sisältä löytyy kronometrikaliiperi 8800, OMEGA Master Chronometer. Takapohjan safiirilasiin on siirretty Tokyo 2020 olympialaisten tunnus. Kello tulee valkoisella nahkahihnalla sekä teräsrannekkeella ja  laatikosta löytyy lisäksi vielä NATO-ranneke. Kelloja valmistetaan ainoastaan 2020 kappaletta.

 

 

Seamaster Aqua Terra Tokyo 2020 Limited Edition

Aivan kuten olympialaisten urheilijat, myös Seamaster Aqua Terra suoriutuu niin maalla kuin vedessä. Tässä urheilullisessa Tokyo 2020-kellossa on malliston ensimmäinen keraaminen taulu. Sininen kellotaulu on laserkaiverrettu Tokyo 2020-tunnuskuviolla.

Teräksinen kuori on halkaisijaltaan 41 mm ja takapohjan safiirilasissa on Tokyo 2020 olympialaisten tunnus siirtokuvana.

Kuvioitu ranneke on kumia ja kellon mukana tulee myös teräsranneke. Koneistona toimii kronometrikaliiperi 8900 OMEGA Master Chronometer, tarjoten sveitsiläistä tarkkuutta ja magneettisuuden estoa – kaikkea mitä odottaisitkin viralliselta ajanottajalta!

Kelloja valmistetaan vain 2020 kappaletta.