Lindroos ja IWC Schaffhausen mukana Valtteri Bottas Duathlonissa

14.8.2019

Järjestyksessään kolmas Valtteri Bottas Duathlon järjestetään Liikuntakeskus Pajulahdessa sunnuntaina 18.8.2019. Tämä juoksun ja pyöräilyn yhdistävä kisa järjestetään rahoittamaan paikallisia hyväntekeväisyyskohteita. Lindroos osallistuu tapahtumaan IWC Schaffhausenin, tapahtuman virallisen ajanottajan ja sponsorin kanssa.

Tämän vuoden hyväntekeväisyyskohde on Lahden kaupungin nuorisopalvelut ja nuorisotyö Nastolan alueella, Valtterin kotikaupungissa. Hyväntekeväisyyssumma on 15 000 euroa ja se kohdistetaan liikkuvan nuorisotyön mahdollistamiseen, oman auton ostamiseen. Nastolan alueella välimatkat asettavat nuorisotyölle haasteita, eikä yksi nuorisotila tavoita kaikkia. Liikkuvasta nuorisoautosta on jo hyviä kokemuksia edelliseltä kesältä. Viime kesänä Nastolan alueella vieraillut Aseman Lapset ry:n Walkers On Wheels -hankkeen Wauto-auto tavoitti yli tuhat nuorta.

 

“Jo parin vuoden ajan olen miettinyt omaa urheilutapahtumaa. Oma elämäntyylini on urheilullinen ja olen iso urheilufani. Lajiksi valikoitui maastoduathlon ja kisapaikaksi halusin ehdottomasti kotipaikkani Nastolan. Tavoitteena on tehdä mukava tapahtuma, jossa on rento meininki – kunnon kilpailuhenkeä unohtamatta. Olisi mahtavaa, jos formulafanit ja jengi tulevat sekä Suomesta että ulkomailta katsomaan mistä olen lähtöisin. Urheilu on niin hieno juttu, joten toivon, että tämäkin kilpailu kannustaa ihmisiä liikkumaan enemmän. Kisapäivää voi tulla seuraamaan koko perheen voimin.”
– Valtteri Bottas

Kotipaikka on aina ollut minulle tärkeä. Nastolassa on hyvät mahdollisuudet urheilla ja sijainti on loistava. Tuon mielelläni esiin sitä, mistä olen kotoisin. Arvostan juuriani.

Lindroosilta osallistuu duathloniin tänäkin vuonna innokas 15:n hengen ryhmä, mukaan lukien toimitusjohtaja Antti Keisu (kuvassa keskellä).