Longines Spirit

23.9.2020

Longines Spirit -kellot on suunniteltu alkuperäisten mallien tapaan. Ne toimivat luotettavina ajannäyttäjinä, joihin kuuluisat lentäjät ja tutkimusmatkailijat Amelia Earhart, Paul-Emile Victor, Elinor Smith ja Howard Hughes luottivat uskomattomilla matkoillaan halki ilman, maan ja meren.

Nyt Longines esittelee malliston, joka on kunnianosoitus heidän seikkailuhenkisyydelleen. Nämä poikkeuksellisen urheat naiset ja miehet jättivät jälkensä historiaan urotöillään ja ennätyksillään – rohkaisten seuraavia sukupolvia ylittämään omat rajansa. Kaikki Longines Spirit -malliston kellot ovat viimeisintä tekniikkaa erityisen tarkoilla koneistoilla, jotka ovat kaikki kronometrisertifioituja.

Longines Spirit -kellojen tyylikyydelle vetää vertoja ainoastaan niiden sisälleen kätkemä tekniikka. Malliston koneistoina toimivat ainoastaan itsevetävät automaattikoneistokaliiperit L888.4 ja L688.4. Piijousi takaa tarkkuuden ja pidentää koneiston käyttöikää. Koneistojen käyntivarat ovat 64 ja 60 tuntia ja ne ovat kronometrisertifioituja Official Swiss Chronometer Testing Institute – COSC:ssa. Malliston edistyksellinen teknologia on tuotu myös safiirilasiin, jonka kupera pinta on käsitelty molemminpuoleisella moninkertaisella heijastuksenestolla. Vesitiiveydestä huolehtii ruuvilukittava nuppi ja teräksinen takapohja on kaiverrettu ja kiinnitetty kuudella ruuvilla.

Amelia Earhart

14 tuntia 56 minuuttia

Näin kauan Amelialla kesti lentää yksin yhtäjaksoisesti Atlantin yli vuonna 1932 Longines kronografin kanssa. Hänen pelottoman luonteensa ansiosta jääkylmä tuuli ja mekaaniset ongelmat eivät keskeyttäneet matkaa ja Ameliasta tuli ensimmäinen nainen, joka yhdisti mantereet.

Aiemmin vuonna 1928 Amelia oli jo ensimmäinen nainen, joka lensi Atlantin yli osana kolmihenkistä miehistöä.

“I have often said that the lure of flying is the lure of beauty.”

Amelia Earhart, Lentäjä