PORTUGIESER-KRONOGRAFI SAA BRÄNDIN OMAN KONEISTON JA TAKAPOHJAN SAFIIRILASILLA

12.3.2020

Schaffhausen, kolmas helmikuuta 2020 – IWC Schaffhausen julkistaa uudistetun version Portugieser-kronografista. Ikoninen muotoilu ja puhtaan tyylikäs kellotaulu kahdella syvennetyllä pikkutaululla ja neljäsosasekunnin sisäkehällä säilyvät muuttumattomina. Tämän rakastetun kronografin kuoren sisällä on tapahtunut muutos. Laadukkaat IWC:n oman 69000-kaliiperin koneistot on otettu käyttöön tähän suosittuun malliin ja koneistoa voi ihastella takapohjan safiirilasin läpi.

Portugieser Chronograph ei ole syyttä noussut yhdeksi suosituimmista kelloista, joita Schaffhausenista tulee. Avoin, puhdas, toiminnallinen kellotaulu kahdella syvennetyllä pikkutaululla kello kuudessa ja kahdessatoista, lisätyt arabialaiset numerot, ohuet lehden malliset osoittimet, kaikki filigree-kehän ympäröimänä. Sisäkehä, johon on painettu neljäsosasekunnit, mahdollistaa tarkan ajanoton ja tuo tähän ajattomaan Portugieser-kelloon hienostuneen sporttisen vivahteen.

 

IWC:n oma koneistokaliiperi 69355 takaa tarkan ajannäytön ja -mittaamisen.

 

Ulkoisesti referenssin 3716 alle kootut ikoniset mallit pysyvät muuttumattomina. Uusi ominaisuus on kätketty kellon sisään: IWC: oma koneistokaliiperi 69335 takaa tarkan ajannäytön ja -mittaamisen. Vankkatekoinen tarkkuuskronografikoneisto klassisella tolpparellillä näkyy kellon takapohjan lasin läpi. Pellatopn-vedolla varustetun koneiston käyntivara on 46 tuntia.

Saatavilla on kuusi versiota 18 karaatin 5N-kullassa tai teräksisenä. Teräsmalleissa on on uusi perhoslukko, joka on erityisen mukava käytössä.