TAG Heuer Connected Calibre E4

30.3.2022

TAG Heuer Connected on kiinnittänyt paikkansa luksusälykellojen huipulla. Nyt uusi Connected-kellojen sukupolvi tarjoaa kaksi mallia, joista kumpikin ilmentää TAG Heuer Connected -tuoteperheen identiteettiä omalla tyylillään.

TAG Heuerin perinteet ovat syvällä urheilun maailmassa ja suurempi 45mm:n malli tarjoaa huomiota herättävän urheilullisen tyylin kantajalleen. Pienempi 42mm tuo paljon kysytyn ohuemman ja elegantimman profiilin, joka sopii yhä paremmin jokapäiväiseksi kelloksi niin miehille, kuin naisillekin.

Uudet parannellut tekniset ominaisuudet, brändin muiden kellonvalmistuksellisten tunnuspiirteiden ohella, pitävät TAG Heuer Connected -malliston maailman johtavassa asemassa.

Uusi 42mm:n koko

Uusi koko tuo hienostuneisuutta ja tyyliä ja istuvuutta jokaisen käyttäjän ranteeseen. Olitpa lähdössä toimistolle, juhliin tai urheilemaan, tämä kello toimii kaikissa tilanteissa.

Ohut kuori, ergonomiset teräksiset painimet, ohut kellonkehä ja sulavasti kuoreen istuva ranneke täydentävät kokonaisuuden.

Huomattavasti suuremmasta 45mm:n mallista eroava malli on suunniteltu asiakkaille, jotka kaipaavat nykyaikaista ja virtaviivaista tyyliä sekä viimeisintä teknologiaa hyvinvoinnin ja urheilun saralta.

Katso kaikki Connected Calibre E4 -mallit

Uudelleen suunniteltu 45mm:n malli

Kuten aikaisemmat versiot, 45mm:n malli tarjoaa aidon perinteisen ja laadukkaan sveitsiläisen luksuskellon tunnun, vahvalla keraamisella kellonkehällä.

Malli on kuitenkin muuttunut merkittävästi ja aiemman kulmikkuuden tilalla on sulavat linjat, tehden kellosta miellyttävän jokapäiväiseen käyttöön.

Uudessa nupissa on suurempi halkaisija helpottamaan käsittelyä. Painimissa on miellyttävä mekaaninen tuntu ja ne kaartuvat kellon kuorta mukaillen.

Connected Calibre E4 45mm titanium

Uudet ohjatut harjoitukset

Ohjatut seitsemän minuutin harjoitukset animaatioilla ilmoittavat, kun on aika siirtyä seuraavaan harjoitukseen. Kännykkäyhteyttä ei tarvita.

Lämmittelystä maksimisykkeeseen

Seuraa matkaa, tahtia ja monitoroi sykettä maksimoidaksesi harjoituksen intentsiteetin, niin sisällä kuin ulkona.

Uusiin korkeuksiin

Altimetri mittaa nousut ja laskut ja saat uusia ulottuvuuksia ja tarkat metrit vaikkapa pyörälenkkeihin.

Vedessä

Saat uinnistasi täydet kierrokset, matkan ja intervallit.

Parannettu akunkesto

Akku kestää koko päivän ja voit seurata hyvinvoitiasi. 45mm:n koossa akunkesto on jopa 30% parempi aikaisempaan malliin verrattuna.

Bluetooth 5.0
Bluetooth 5.0 nopeuttaa langatonta siirtoa ja tietojen synkronointia.

Rannesykemittaus
Rannesykemittauksen avulla seuraat ja ymmärrät paremmin kuntosi kehittymistä ja kalorien kulutusta.

GPS ja kiihtyvyysmittari
Juokse, pyöräile, ui tai kävele omaan tahtiisi. TAG Heuer Connected kirjaa harjoituksesi tarkkuudella.