Uusi OMEGA juhlistaa Bond-klassikkoa

3.10.2019

Uusi OMEGA Seamaster Diver 300M juhlistaa Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa (1969)-elokuvan juhlavuotta. Kello on täynnä 007-yksityiskohtia sekä useita yllätyksiä.

Uusi teräksinen 42mm Seamaster Diver 300M on rajoitettu 7007:een kappaleeseen ja jokaisen kellon kuoressa on kaiverrettu 18 karaatin kultainen laatta kaiverrettuna kellon yksillöllisellä Limited Edition-numeroinnilla. Taulu on mustaa PVD-keraamia ja sitä koristaa elokuvien alun tuttu aseen piipun spiraalikuviointi. Kellotaulun keskustassa on 9mm luodinpää, joka huomaamattomasti kannattelee osoittimia.

Jokaisen kuun seitsemäntenä päivänä, päivyrin numerossa seitsemän, on sama fontti, kuin 007-logossa.

18 karaatin keltakultaa on käytetty osoittimissa ja indekseissä, sekä kello kahdentoista erikoisindeksissä, jonka inspiraation takana on Bondin perheen vaakuna. Jokaisen kuun seitsemäntenä päivä, päivyrin numerossa seitsemän, on sama fontti, kuin 007-logossa. Kello kymmenen indeksissä on salainen merkintä – numero 50, joka ilmestyy yöllä Super-LumiNovan loisteessa.

 

OMEGAn toimitusjohtaja Raynald Aeschlimann arvostaa pitkään jatkunutta yhteistyötä James Bondin kanssa ja kommentoi uutta Seamasteria: ”Sopiva kunnianosoitus klassiselle Bond-elokuvalle ja yhdelle elokuvahistorian ikonisimmista hahmoista. Tämä ainutlaatuinen kello on tyylikäs, täynnä yllätyksiä ja varmasti erittäin suosittu keräilijöiden ja hahmon fanien keskuudessa, monien Bondiin liittyvien ominaisuuksiensa ansiosta.”

Uusi OMEGA Bond-kello tulee mustalla kumirannekkeella ja on Master Chronometer-kronometrisertifioitu. Kellolaatikko on tyylikkään musta aseen piipun rihla-kuviolla ja luodinpää-painimilla.

OMEGA on toiminut James Bondin luottokellona vuodesta 1995 lähtien, jolloin vakoojan ranteessa nähtiin ensi kertaa Seamaster Diver 300M Golden Eye-elokuvassa.