UUSI VUOSI | UUSI TYYLI

8.10.2018

Raymond Weil esittelee uuden automaatti Lady Freelancer-mallin mustilla timanteilla

Kuuluisa RAYMOND WEIL Lady Freelancer saa uuden lisän tuoteperheeseen. Tämä uusi malli tarjoaa nykyaikaista itsevarmaa tyyliä ja on jokaisen naisen täydellinen asuste.

Lady Freelancer mustilla timanteilla on tyylikkään harmailla sävyillä päällystetty PVD teräskello automaattikoneistolla. Kelloon tuo arvokkuutta 66 timanttia, jotka on istutettu tumman 38 mm kellonkehän ympäri. Huomattavin elementti tässä upeassa timanttikellossa on kuitenkin uudenmallinen päivyrinäyttö. Puolikuun mallinen päivyrinäyttö täydentää kellon voimakkaan auran.

Kellon käyntivara on 38 tuntia ja kauniisiin yksityiskohtiin on kiinnitetty erityistä huomiota. Black Diamond Lady Freelancer täydentyy aidolla vasikannahkaisella rannekkeella, jossa on RW taittolukko ja turva-avauspainikkeet.

Dami Im brändilähettilääksi

Juhlistaakseen uutta Freelancer mallia RAYMOND WEIL ylpeänä esittelee uusimman brändilähettiläänsä. Koreassa syntynyt australialainen laulaja-laulunkirjoittaja Dami Im on kuuluisa korkeimmasta koskaan Australialle saavutetusta pistesijasta Euroviisuista. Lisäksi Dami Im voitti Australian viidennen kauden X Factor-kilpailun. Damin saama välitön suosio poiki sopimuksen Sony Australian kanssa ja ensimmäisen palkintosijoille yltänyt sinkku “Alive” julkaistiin 2013. Nyt Dami kiertää Australiaa ja soittaa täysille katsomoille albumiaan “I Hear A Song”.

Kuten RAYMOND WEIL, myös Dami löysi rakkauden musiikkiin perheensä kautta. Klassisen pianonsoiton osaajana ja itseoppineena laulajana, Damin päättäväisyys ja palo johti hänet tämän päivän supersuosioon. Nämä ominaisuudet heijastuvat myös Freelancer-mallistossa ja tekevät Damista täydellisen lähettilään brändille.

Freelancer Ladies on mallisto joka kuvastaa vahvoja naisia dynaamisella elämäntyylillä. Eksklusiivinen automaattikoneisto edustaa rohkeutta ja mallin muotoilusta näkyy räväkkä, mutta naisellinen kosketus. Uusin Black Diamond sopii mallistoon, mutta sillä on oma yksilöllisyytensä. Monokromaattinen malli pitää tyylin modernina ja tuo oman särmänsä kelloon.

Freelancer 2778-BKS-20001

  • Mekaaninen itsevetävä koneisto, pikkusekunnit kello kuudessa – RW4250
  • Käyntivara 38 tuntia
  • Puolikuun muotoinen päivyrinäyttö
  • Pyöreä kuori – Kiillotettua ruostumatonta terästä harmaalla PVD-pinnoittella, istutettuna 66:lla timantilla
  • Halkaisija: 38mm
    Paksuus: 10.1mm
  • Aito harmaa vasikannahkainen ranneke ja teräksinen PVD taittolukko turvalukituksella
  • Vesitiiveys 100m