TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

1. Verkkokauppaa koskevat tilaus- ja toimitusehdot

Nämä tilaus- ja toimitusehdot koskevat Oy Osk. Lindroos Ab:n (Y-tunnus 1594495-2) (”Lindroos” tai ”me”) verkkokaupan käyttöä osoitteessa www.lindroos.fi. Käyttäessään verkkokauppaa tai tilatessaan tuotteita Lindroosin verkkokaupasta asiakas sitoutuu näihin tilaus- ja toimitusehtoihin (”ehdot”).

2. Asiointi verkkokaupassa ja tili

Voit tehdä tilauksia ja ostoja verkkokaupassamme, mikäli olet yli 18-vuotias.

Asiakkaan (”asiakas” tai ”sinä”) tehtyä tilaus, hyväksyttyä nämä ehdot ja annettuaan Lindroosille sen pyytämät tiedot, asiakas saa osoituksena sitovan kauppasopimuksen syntymisestä asiakkaan ja Lindroosin välillä tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Lindroos pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Asiakas on itse vastuussa oman tilinsä ja/tai salasanansa käytöstä ja niiden huolellisesta säilyttämisestä. Asiakas vakuuttaa, että tilauksen yhteydessä annetut tiedot ovat totuudenmukaisia ja oikein.

Verkkokaupan ja www.lindroos.fi -verkkosivujen sisältö (mukaan lukien kuvat, äänet, filmit, grafiikka ja teksti) ovat Lindroosin ja/tai Lindroosin yhteistyökumppaneiden omaisuutta ja sisältöjä suojaa tekijänoikeus ja muut immateriaalioikeudet. Lindroos myöntää sinulle rajoitetun henkilökohtaisen käyttöoikeuden verkkokauppaan ja sen sisältöön. Asiakkaalla ei ole oikeutta ladata, muokata tai uudelleen valmistaa, siirtää tai välittää, kopioida tai monistaa tai myydä verkkokaupan sisältöä ilman Lindroosin etukäteen myöntämää kirjallista suostumusta. Käyttäjällä on oikeus tulostaa ja ladata nämä ehdot henkilökohtaiseen käyttöönsä.

3. Maksutavat

Maksutapoja on useita ja voit valita niistä itsellesi mieluisimman. Maksutavan valinta tehdään kassalla.

Kaikki verkkokaupassamme tehtävät maksutapahtumat on suojattu johtavien rahalaitosten käyttämillä suojausmenetelmillä taataksemme maksutapahtumien turvallisuuden.

Kaikki maksutapahtumat varmennetaan ja mikäli varmennus ei onnistu, Lindroos varaa oikeuden tilauksen hylkäämiseen.

Maksupalvelutarjoaja Paytrail Oyj

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

4. Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka näkyy verkkokaupassa tuotteen kohdalla tilaushetkellä. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Mikäli tuotteen hinnassa on virhe, pidätämme oikeuden virheen korjaamiseen.

Toimituskulut, mikäli sellaisia on, näkyvät ostotapahtuman yhteydessä kassalla ja tilausvahvistuksessa.

5. Toimitus

Lindroos käsittelee tekemäsi tilauksen kahden (2) työpäivän kuluessa.

Toimitustavat ovat näkyvissä ja valittavissa kassalla.

Jos et ole valinnut toimitustavaksi noutoa myymälästä, Lindroos toimittaa tuotteet tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen. Lindroos vakuuttaa lähetykset.

Jos olet valinnut toimitustavaksi noudon myymälästä, Lindroos ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tuote on valmiina noudettavaksi. Muissa toimitustavoissa toimituksesta vastaava Lindroosin yhteistyökumppani ilmoittaa sinulle lähetyksen saapumisesta.

Lindroos varaa oikeuden toimittaa tuotteet erillisinä lähetyksinä.

6. Takuu

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on valmistajan myöntämä takuu ja takuuehdot ilmenevät valmistajan takuutodistuksesta tai valmistajan verkkosivuilta. Lindroos aktivoi takuun, kun tuote lähetetään asiakkaalle.

7. Palautus- ja vaihto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus palauttaa tai vaihtaa verkkokaupasta ostettu tuote neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta ja edellyttäen, että tämän kohdan 7 seuraavassa kappaleessa mainitut ehdot täyttyvät.

Asiakkaalla on oikeus palauttaa tai vaihtaa tuote seuraavien ehtojen täyttyessä:

  • asiakas on ollut yhteydessä Lindroosiin lähettämällä asiasta viestin osoitteeseen shop@lindroos.fi ja saanut Lindroosilta asiasta vahvistuksen;
  • tuotteen palauttaminen suoritetaan Lindroosin antamien ohjeiden mukaisesti ja siten, että Lindroos vastaa tuotteen palautuksen järjestämisestä Lindroosin yhteistyökumppanin kanssa;
  • tuote on käyttämätön ja virheetön ja siinä on kiinni mahdolliset tuotemerkit;
  • tuote palautetaan alkuperäisessä pakkauksessa; ja
  • tuotteen mukana tulleet alkuperäiset tuotedokumentit ja takuutodistus palautetaan Lindroosille.

 

Kuluttajakauppaan sovelletaan kuluttajansuojalain (38/1978, muutoksineen) määräyksiä.

 

8. Ehtojen muuttaminen

Lindroos voi muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Mikäli ehtoja muutetaan, muutokset tulevat voimaan, kun muutokset julkaistaan verkkokaupassa. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia ehtoja.

9. Ylivoimainen este

Lindroos ei vastaa viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta tai esteestä, jota se ei ole voinut kohtuudella ennakoida tai jonka seurauksia se ei ole voinut välttää. Tällaiseksi ylivoimaiseksi seikaksi tai esteeksi katsotaan mm. tulipalo, työtaistelutoimenpide, sota, luonnonkatastrofi, viranomaisten väliintulo, häiriö kuljetuksissa, laitevika tai vika verkkoyhteyksissä ja muut vastaavat seikat tai esteet. Lindroos on velvollinen ilmoittamaan ylivoimaisesta esteestä asiakkaalle viivytyksettä.

10. Vastuut

Lindroos ei vastaa välillisistä tai epäsuorista vahingoista. Missään tapauksessa Lindroosin vastuu vahingoista ei voi ylittää tuotteen kauppahintaa. Tämän kohdan määräyksillä ei ole tarkoitus rajoittaa kuluttajan oikeuksia kuluttajansuojalain (38/1978, muutoksineen) mukaan.

11. Yhteystiedot

Yhteystietomme ovat seuraavat:

Nimi:            Oy Osk. Lindroos Ab

Osoite:         Aleksanterinkatu 48 B

00100 Helsinki

Puhelin:       +358 9 624 940

Y-tunnus:    1594495-2

 

Sähköposti: shop@lindroos.fi

12. Sovellettava laki ja riitojen ratkaiseminen

Näihin tilaus- ja toimitusehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Näistä tilaus- ja toimitusehdoista aiheutuvat riitaisuudet ratkaistaan asiakkaan valinnan mukaisesti joko Helsingin käräjäoikeudessa tai asiakkaan kotipaikan käräjäoikeudessa.