Tuotteen vaihto tai palautus

Asiakkaalla on oikeus palauttaa tai vaihtaa verkkokaupasta ostettu tuote neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta ja edellyttäen, että seuraavassa kappaleessa mainitut ehdot täyttyvät.

Asiakkaalla on oikeus palauttaa tai vaihtaa tuote seuraavien ehtojen täyttyessä:

  • asiakas on ollut yhteydessä Lindroosiin lähettämällä asiasta viestin osoitteeseen shop@lindroos.fi ja saanut Lindroosilta asiasta vahvistuksen;
  • tuotteen palauttaminen suoritetaan Lindroosin antamien ohjeiden mukaisesti ja siten, että Lindroos vastaa tuotteen palautuksen järjestämisestä Lindroosin yhteistyökumppanin kanssa;
  • tuote on käyttämätön ja virheetön ja siinä on kiinni mahdolliset tuotemerkit;
  • tuote palautetaan alkuperäisessä pakkauksessa; ja
  • tuotteen mukana tulleet alkuperäiset tuotedokumentit ja takuutodistus palautetaan Lindroosille.

 

Kuluttajakauppaan sovelletaan kuluttajansuojalain (38/1978, muutoksineen) määräyksiä.

Palautus

Voit palauttaa tilauksesi veloituksetta postin kautta. Pakkaa lähetys huolellisesti.

Palauttaminen Helposti-koodilla: Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi/palautapaketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti mihin tahansa Postin automaattiin tai postiin saamasi ohjeen mukaan.

Palauttaminen ilman Helposti-koodia Voit palauttaa lähetyksen postin palvelupisteen kautta. Kiinnitä lähetyksen päälle meiltä saamasi Asiakaspalautus-osoitekortti tai kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 648618 ja vie lähetys postiin.

Jos käytät lähetykseen muuta, kuin tarjoamaamme kuljetustapaa, emme vastaa kustannuksista.