Longines

Longines on toiminut Sveitsin Saint-Imierissä vuodesta 1832. Kellovalmistajan erikoisosaamisessa näkyy vahva omistautuminen perinteille, tyylille ja suorituskyvylle. Merkillä on vuosien kokemus urheilun maailmanmestaruuskilpailujen virallisena ajanottajana ja kansainvälisten urheiluliittojen yhteistyökumppanina. Hienostuneista kelloistaan tunnettu Longines on osa maailman johtavaa horologisia tuotteita valmistavaa Swatch Group Ltd:a.

Longines Spirit

Longines Spirit -kellot on suunniteltu alkuperäisten mallien tapaan. Ne toimivat luotettavina ajannäyttäjinä, joihin kuuluisat lentäjät ja tutkimusmatkailijat Amelia Earhart, Paul-Emile Victor, Elinor Smith ja Howard Hughes luottivat uskomattomilla matkoillaan halki ilman, maan ja meren.

Nyt Longines esittelee malliston, joka on kunnianosoitus heidän seikkailuhenkisyydelleen. Nämä poikkeuksellisen urheat naiset ja miehet jättivät jälkensä historiaan urotöillään ja ennätyksillään – rohkaisten seuraavia sukupolvia ylittämään omat rajansa. Kaikki Longines Spirit -malliston kellot ovat viimeisintä tekniikkaa erityisen tarkoilla koneistoilla, jotka ovat kaikki kronometrisertifioituja.