FOPE

FOPE on italialainen kultasepän yritys, joka ajan saatossa on kasvanut kansainväliseksi korubrändiksi. Pääkonttori ja tuotanto ovat Italian Vicenzassa, jossa yritys perustettiin vuonna 1929.

Jokainen koru valmistetaan oman katon alla ja jakelua on yli 50:een maahan maailmanlaajuisesti. FOPE tuleekin sanoista Factory of Jewellery Precious Export ja kansainvälinen jakelu olikin yksi perustajan visioista.

Kaikkia FOPE-koruja yhdistää omalaatuinen “Novecento” kultainen verkkoketju, ajaton klassikko, joka on muodostunut todelliseksi ikoniksi. Ketjujen kaunis kultainen punos vaihtelee kooltaan ja muotoilultaan.

Nämä FOPE:lle tunnusomaiset korut edustavat italialaisten pohjimmaista ajatusta tyylikkyydestä ja ovat tuoneet FOPE:lle kansainvälistä tunnustusta jo 80- luvulta lähtien.

Flex’it on tuotteiden keskipisteenä alkuperäisellä patentoidulla mekanismilla, joka tekee kultaisesta verkkopunoksesta joustavan sen pienien kultaisten jousien ansiosta. Jouset ovat taidokkaasti sijoiteltu jokaisen 18 karaatin kultalinkin väliin tehden kokonaisuudesta joustavan. Tuloksena saatavat rannekorut ja sormukset edustavat mullistavaa ideaa nykyaikaisesta ylellisyydestä. Arvokkaita ja mukavia, Flex’it korut kertovat italialaisen brändin menestystarinaa.