Tehty kestämään

TAKUU KESTÄVYYDESTÄ

Rolex-kellot on tehty kestämään. Rolex-kellon suunnittelussa ja valmistuksessa on yksi kriittinen vaatimus: laatu. Se säilyy punaisena lankana jokaisessa vaiheessa aina luonnostelusta siihen, kun kelloseppä laskee valmiin kellon käsistään. Siksi Rolex kestää toimivana sukupolvelta ja käyttäjältä toiselle.

ASIANTUNTIJAT APUNASI

Huoltokertojen väliin voi jäädä vuosia, joten kellosi ansaitsee tinkimättömän huomion huollon yhteydessä. ‭Lindroos‬ on Rolexin valtuutettu huoltoliike ja sitoutunut tarjoamaan ensiluokkaista after sales -palvelua. Kelloseppiemme tinkimättömien standardien ja asiantuntemuksen ansiosta Rolex-kellosi huippuunsa hiotut toiminnot toimivat erittäin luotettavasti vuodesta toiseen.

‭LINDROOS‬ HUOLTAA ROLEXISI

Lindroos‬ kuuluu Rolexin kouluttamien kelloseppien maailmanlaajuiseen verkostoon. Rolex on valinnut verkoston jäsenet huolellisesti niiden tinkimättömän ammattitaidon ja asiantuntemuksen perusteella. Noudatamme Rolexin huolto-ohjelmaa, joka varmistaa, että jokainen Rolex-kellosepältä lähtevä kello on alkuperäisten toiminnallisten ja esteettisten määritysten mukainen.

VALTUUTETTU HUOLTOLIIKKEESI

Rolexin valtuuttamat kellosepät ovat huippuammattilaisia. Rolex on kouluttanut heidät tinkimättömin kriteerein ja arvioi heidän osaamisensa säännöllisesti. Olipa kyseessä rannekkeen pituuden säätäminen tai täydellinen entisöinti, ‭Lindroos‬ hoitaa kaikki Rolex-kellojen huoltotoimenpiteet luotettavasti.

ROLEXIN HUOLTO-OHJELMA

Rolexin huolto-ohjelma varmistaa, että jokainen Rolex-kellosepältä lähtevä kello on alkuperäisten toiminnallisten ja esteettisten määritysten mukainen. Koneisto huolletaan perinpohjaisesti, ja kuori ja ranneke palautetaan huolellisesti alkuperäiseen loistoonsa. Ajanoton täsmällisyys ja vesitiiviys testataan tarkasti, jotta Rolex-kellojen maineikas laatu ja luotettavuus voidaan taata.

Tutustu Tarkemmin

KAHDEN VUODEN HUOLTOTAKUU

Kokonaisvaltaisen huollon jälkeen Rolexilla on kahden vuoden huoltotakuu. Takuu ei kata vaurioita tai kulumia, jotka johtuvat vahingosta tai kellon virheellisestä käsittelystä. Huoltotakuu mitätöityy, jos muu kuin Rolexin valtuuttama kolmas osapuoli suorittaa kellolle toimenpiteitä tai jos kelloon lisätään muita kuin Rolexin valmistamia osia tai lisävarusteita.

Rolexin huoltaminen

YHTEYTTÄ LINDROOS