Esittelyssä persoona nimeltä Panerai Radiomir Quaranta

1.2.2024

Italialaiset juuret omaava Panerai on tuonut kellomallistoihinsa pienemmän unisex-kokoluokan kellomalleja, jotka tunnistaa Quaranta-nimestä.

Italiaksi numeroa 40 tarkoittava Quaranta sai ensiesiintymisensä vuonna 2021, jolloin Panerai esitteli 40 mm:n kokoluokan Luminor-mallistoonsa, joka sijoittui kokonsa puolesta mainiosti Luminor-malliston ja lifestyle-henkisemmän Luminor Due -malliston välimaastoon. Kellonystävät ottivat Quarannan omakseen, joten seuraavaksi se sukelsi osaksi Radiomir-perhettä.

Radiomir Quaranta

Quaranta-mallit ovat nimensä mukaisesti 40 mm:n kokoisia. Kelloista löytyvät Radiomir-malliston kaikki tärkeimmät tunnuspiirteet, eli cushion-muotoinen kellonkuori, langakorvakkeet sekä suuret indeksit sisältävä sandwich-kellotaulu, jonka aurinkohiottu viimeistely miellyttää silmää. Kellotaulusta löytyy kello yhdeksän kohdalta pikkusekuntiosoitin ja kello kolmen kohdalta päivämääränäyttö. Kellon luettavuus on totuttuun tapaan huippuluokkaa.

Kellon voimanlähteenä toimii kolmen vuorokauden käyntivaran tarjoava P.900-automaattikoneisto, jonka hallinta on helppoa tunnokkaan ja suurehkon ruuvilukittavan vetonupin ansiosta. Ruostumattomasta teräksestä tehty kellonkuori on kiillotettu, samoin lankakorvakkeet ovat kiiltävät. Tämä yhdistelmä yhdessä laadukkaan alligaattorirannekkeen kanssa tekee kellomallista tyylitaiturin tärkeän asusteen. Mallisarjan 50 m:n vesitiiviys tuo huolettomuutta arkikäyttöön.

Radiomir Quaranta
-mallisarja on hieno osoitus Panerain kyvystä puhutella uusia kellonomistajia ja kokonsa puolesta se sopii niin miehille kuin naisille. Kellotaulun värivaihtoehtoja on kolme; valkoinen, sininen ja musta. Radiomir Quaranta -kellot toimitetaan kauniissa rasiassa, joka toimii samalla käytännöllisenä matkakotelona. Mallisarja on saatavilla kauniissa laatikossa verkkokaupan lisäksi niin Aleksanterinkadun kuin Airport Helsinki-myymälän valikoimista.

 

 

 

Pähkinänkuoressa:

Valmistaja: PANERAI
Mallisarja: Radiomir Quaranta
Koneisto: P.900-automaatti
Käyntitaajuus: 28 800 A/h
Käyntivara: 72 tuntia
Kellon kuori: ruostumaton teräs
Kellon halkaisija: 40 mm
Paksuus: 10,15 mm
Lasi: kupera safiiri
Vesitiiviys: 50 m (5 bar)
Rannekkeen leveys: 24 mm
Ranneke: alligaattori
Hinta tänään: 6100 €
Takuu: 2 vuotta, joka on laajennettavissa Pam.Guard-palveluun rekisteröitymällä peräti kahdeksaan (8) vuoteen.