TAG Heuer on valmistuvan valinta ranteeseen

24.5.2024

Valmistuminen ylioppilaaksi tai ammattiin on juhlimisen arvoinen asia. Yksi hyvä tapa juhlistaa saavutettua virstanpylvästä on hankkia laadukas rannekello, josta on oikein käytettynä iloa vuosikymmeniksi eteenpäin.

TAG Heuer on edustamamme brändi, joka tarjoaa aktiiviseen elämänvaiheeseen mitä parhaimpia vaihtoehtoja, joista haluamme nostaa esille kolme upeaa vaihtoehtoa niin miehille kuin naisille.

 

TAG Heuer Formula 1 Chronograph 43 mm

Vauhdikkain valintamme on teräskuorinen TAG Heuer Formula 1 Chronograph -kellomalli, joka tarjoaa rohkeiden värien lisäksi tarkkuutta ja huolettomuutta. 1980-luvulta inspiraationsa saanut kellomalli on 43 mm:n kokoisena näyttävä ilmestys, ollen samalla kuitenkin kevyt toimintavarman ja tarkan kvartsikoneiston ansiosta.

Värikkyyttä näistä kelloista ei puutu, siitä pitävät huolen upeasti hehkuvat kellotaulut ja niihin sointuvat kumirannekkeet. Oli valintasi sitten keltainen, punainen tai vihreä, saat tällä 1950 eurolla (teräsrannekkeella 2050 euroa) laatua, tarkkuutta ja menevää sporttista tyyliä koko rahan edestä.

Tutustu tarkemmin Formula 1 -malleihin

TAG Heuer Carrera Date 36 mm

Toinen valintamme on valmistajan sporttisen eleganssin huipentumana pidettävä TAG Heuer Carrera Date -mallisarja täydellisessä 36 mm:n koossa. Tämä kokoluokka sopii yhtä hyvin miehille kuin naisille. Carrera Date -mallisarjan hienous piilee siinä, että siitä löytyy niin värikkäämpiä malleja (pinkki on kerrassaan upea kenelle vaan – pink is cool), kuin elegantteja helmiäistauluja timanteilla tai ilman.

Voimanlähteenä näissä teräskuoriin pakatuissa Carrera Date -malleissa on automaattikoneisto, joka tarjoaa 56 tunnin käyntivaran. Tyylin täydentää mallista riippuen teräksinen tai teräskultainen ranneke, joka on sarjassaan yksi miellyttävimmistä.

TAG Heuer Carrera Date 36mm -mallisarjan kellojen hinnat alk. n 3.000 €.

Tutustu keskikokoisiin Carrera-malleihin

TAG Heuer Aquaracer Professional 200

Aquaracer on sukeltajankellojen varma klassikko, joka on millä tahansa mittarilla potentiaalinen ehdokas loppuelämän kelloksi. Kolmas nostomme on ehkäpä helpoimmin lähestyttävä, uudistunut TAG Heuer Aquaracer Professional 200 -mallisarja, jossa on arkikäyttöön enemmän kuin riittävä 200 m:n vesisuojaus, joten sen kanssa voi mennä minne vain.

Aquaracer Pro 200:n istuvuus on erinomainen, josta huolen pitää sopusuhtainen 40 mm:n kokoinen teräskuori, joka on vain 11,6 mm:n paksuinen. Näin se istuu hienosti ranteeseen kuin ranteeseen – ja sujahtaa huolettomasti niin neuleen, hupparin kuin kauluspaidan hihan alle. Toisaalta tätä kelloa haluaa esitellä mielellään, joten sitä ei tarvitse piilottaa hihan alle ensinkään.

Sporttisen tyylin ensiluokkaisen edustajan sisällä sykkii 38 tunnin käyntivaran tarjoava automaattikoneisto, joka tarjoaa tarkkuutta ja huolettomuutta mekaanisen kellon ystäville. TAG Heuer Aquaracer Professional 200 -malliston kellojen hinnat alk. n 2.900 €.

Tutustu tarkemmin Aquaracer-malleihin

Valitse mieluisin TAG Heuer -kello myymälöistämme tai verkkokaupasta

Voit tutustua Suomen laajimpaan TAG Heuer -kellovalikoimaan verkkokauppamme lisäksi TAG Heuer Boutique -myymälässä Mikonkatu 4:ssä sekä Aleksanterinkadun tai Helsinki-Vantaan lentoaseman Lindroos-myymälöissämme. Myymälöissämme pääset sovittamaan kelloja asiantuntijoidemme opastuksella ja oikean kellon kohdalla lyhennämme teräsrannekkeen oikeaan rannemittaan. Kauttamme myytyihin TAG Heuer -rannekelloihin tarjoamme valmistajan kansainvälisen takuun päälle vuoden ylimääräisen Lindroos-takuun™.