Juhlitaan ystäviä ja rakkaita, rakkaita ystäviä

13.2.2024

Vaikka ystävyys ja rakkaus eivät katso päivämäärää, on 14.2. mitä parhain päivä muistaa läheistä laadukkaalla kellolla tai korulla.

Ystävänpäivän kunniaksi nostamme esille kaksi luksusbrändiämme, jotka edustavat kellojen ja korujen maailmassa ehdotonta huippua niin laadun kuin estetiikan osalta. Kyseiset merkit ovat Cartier ja Piaget, jotka tarjoavat ajattomia klassikkoja ja punaisten mattojen tähtipölyä laatua arvostaville kellojen ja korujen ystäville. Näiltä kahdelta brändiltä nostamme upeat vaihtoehdot naiselle, joka ansaitsee hemmottelua vuoden jokaisena päivänä.

Ystävänpäivälahjaksi kello

Minikokoisessa Panthère de Cartier -rannekellossa yhdistyy valmistajan kello- ja koruosaaminen. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuna se sopii materiaaliltaan jokapäiväiseen käyttöön ja kellon laadukas kvartsikoneisto takaa sen, että tästä korusta näkee tarkalleen paljon kello on. Esteettisesti Panthère de Cartier näyttää rannekorulta, joka herättää ihastusta. Kellon suositushinta tänään: 3700 eur.

Ystävänpäivälahjaksi koru

Piaget tunnetaan upeiden korujen tekijänä, jonka mallistosta haluamme nostaa esille valkokultaisen (18 karaattia) Piaget Rose -riipuksen, jonka ruusuun on istutettu 36 briljanttihiottua timanttia noin 0,23 karaatin edestä. Riipus on osa Piagetin Rose-korusarjaa, johon kuuluu kaulakorujen lisäksi korvakoruja ja sormuksia. Lahjanantajalle ja -saajalle tämä tarjoaa upean mahdollisuuden täydentää korusarjaa vuosien aikana. Valkokultaisen riipuksen suositushinta tänään: 5500 eur.

Tervetuloa tutustumaan Cartierin ja Piagetin upeisiin tuotteisiin Aleksanterinkadun ja Airport Helsingin myymälöissämme sekä verkkokaupan sivuilla.