IWC Pilot’s Watch Mark XX merkitsee tyyliä ja suorituskykyä

2.1.2024

IWC:n uusi Pilot’s Watch Mark XX -pilottikellomalli on täydellinen yhdistelmä tyyliä ja suorituskykyä.

Kellon 40 mm:n teräskuori, joka on vain 10,8 mm:n paksuinen, takaa oivan istuvuuden jokaiseen ranteeseen. Pilottikellolle tyypillisesti kellon luettavuus on kaikissa olosuhteissa huippuluokkaa, jonka takaavat suuret luminoidut indeksit ja osoittimet sekä heijastesuojattu safiirilasi.

Kellossa on viiden vuorokauden (120 tuntia) käyntivaran tarjoava huippuluokan antimagneettinen manufacture-koneisto, jota säädetään ruuvilukittavalla vetonupilla. Vahvasta rakenteesta johtuen kellossa on myös arkikäyttöön riittävä 100 metrin vesitiiviys.

IWC Pilot’s Watch Mark XX on saatavilla useissa eri väreissä, nahka- tai teräsrannekkeella. Rannekkeen ja sitä kautta kellon tyylin vaihtaminen on tehty vaivattomaksi IWC:n omalla EasX-CHANGE-järjestelmällä. Teräsrannekkeessa on yksi kellomaailman parhaiten toteutettu pituuden hienosäätömekanismi, joka toimii sametinpehmeästi painamalla perhoslukon IWC-logoa.

Kellolle myönnetään kahden vuoden kansainvälinen takuu, joka on laajennettavissa peräti kahdeksan vuoden mittaiseksi, joten Mark XX on mitä mainioin valinta huolettomuutta ja tyyliä arvostavalle kellonomistajalle, joka haluaa osoittaa makuaan niin työ- kuin vapaa-ajallaan.

IWC:n kellot ovat saatavilla Aleksanterinkadun ja lentoaseman myymälöistämme.