Lindroos avasi TAG Heuer -brändimyymälän Helsinkiin

23.3.2023

Helsinki, 23. maaliskuuta 2023: TAG Heuer on avannut tänään brändimyymälän Helsingin sydämeen, Mikonkadulle, jossa brändin asiakkaat ja fanit voivat uppoutua TAG Heuerin kiehtovaan maailmaan, joka on täynnä innovaatioita ja ikonisia kellomalleja. Reilun 80 neliön kokoisesta myymälästä löytyvät kaikki tuoteperheet: Carrera, Connected, Monaco, Aquaracer, Formula 1, Autavia ja Link.

Lindroosin operoima myymälä avaa uuden luvun TAG Heuerin 163-vuotisessa historiassa, sillä se on pohjoismaiden ensimmäinen TAG Heuer -brändimyymälä, joka edustaa samalla uuden konseptin mukaista palvelukokemusta ja -elämystä. Helsingin brändimyymälä asettaa samalla uuden standardin sille miten kelloteollisuuden pitää puhutella asiakkaitaan Suomessa.

 

 

“Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä siitä, että pohjoismaiden ensimmäinen TAG Heuer -brändimyymälä avataan Helsinkiin ja Lindroosin toimesta. Koemme, että tämä on samalla valtava luottamuksen osoitus sitä työtä kohtaan, jota olemme tehneet TAG Heuerin ja monien muiden luksusmerkkien virallisena edustajana vuosikymmenten ajan. TAG Heuer -yhteistyön syventymisen näen luonnollisena jatkumona sille, että olemme investoineet voimakkaasti myös TAG Heuerin viralliseen huoltotoimintaan, mikä on tärkeä osa palvelutarjontaamme”, Lindroosin toimitusjohtaja Antti Keisu toteaa.

Avajaishuumaa

Virallisella avajaisviikolla 21.4. ja 22.4.2023 sinulla on mahdollisuus tulla kokemaan TAG Heuer Experience Room uudessa brändimyymälässä Mikonkatu 4:ssä. Esillä myös vintage-malleja ja Carreran historiaa. Poikkea nostamaan kanssamme malja ja koe TAG Heuer.

 

Boutique TAG Heuer Helsinki

Mikonkatu 4
00100 Helsinki
Ark. 10-18 | La 10-16
tagheuer@lindroos.fi
+358 9 856 222 00